ИНТЕРАЦИОНАЛНИ УНИВЕРЗИТЕТ У НОВОМ ПАЗАРУ И ПОЛИЦИЈСКИ СИНДИКАТ СРБИЈЕ ПОТПИСАЛИ УГОВОР О САРАДЊИ

Интернационлни универзитет у Новом Пазару посетила је делегација Полицијског синдиката Србије на челу са председником синдиката Вељком Мијаиловићем. Делегацију је са сарадницима дочекао ректор Интернационалног универзитета проф. др Суад Бећировић.
Након пријема на Универзитетској академији потписан је споразум о сарадњи који су потписали ректор Међународног универзитета и председник Полицијског синдиката Србије, што ће, како кажу, бити на обострано задовољство.

– Част нам је што смо данас као Универзитет у Новом Пазару потписали споразум о сарадњи са Полицијским синдикатом Србије, што је наравно важан корак за нас јер желимо да наши студенти имају контакт са стручним организацијама како би их што боље што боље добили кроз праксу и стекли што више практичних знања. Поред наше сарадње са образовним институцијама важно је да имамо овај вид сарадње који ће користити и нама и овом синдикату који ће имати прилику да се уче о ресурсима и познавању тероризма и капацитетима наше високошколске установе. – рекао је доктор Бећировић

– Захвалан сам домаћинима на лепом дочеку, било ми је право задовољство да разговарам са свим људима овде који су стручњаци из својих области, што нам је веома важно како бисмо сутра унапредили рад Министарства унутрашњих послова. Важно је повезати две лепе ствари, науку када уђе у полицију и полиција почне да црпи ту енергију из овог научног сектора, то значи да ћемо у будућности сви бити много сигурнији и да ћемо на тај начин унапредити још једно додатно повезивање свих аспеката нашег друштва, а друштву је најважнија безбедност. Тако да сам ја, у своје име и у име организације коју представљам, веома срећан што се ово потписивање догодило данас и надам се да ћемо оправдати ту сарадњу.- рекао је Мијаиловић.

– Потписивање сарадње са Полицијским синдикатом Републике Србије је веома важно за Одељење правних наука јер ће наш студент учествовати у реализацији бројних пројеката на којима ћемо радити у координацији са поменутим синдикатом и то је заиста прилика која нам се указала и коју смо предузели на обострано задовољство и Универзитета и Полицијског синдиката Србије. – истакла је докторка Дечковић.

После потписивања споразума о сарадњи, руководиоци универзитета су упознали су делегацију са просторним капацитетима у оквиру којих међународни универзитет послује.

Потписаним уговором за чланове Полицијског синдиката Србије и њихове породице обезбеђен је бесплатан упис и плаћање школарине на 24 полумесечне рате.

Script Selection

Слични текстови