САСТАНАК У ПОЛИЦИЈСКОЈ УПРАВИ ЧАЧАК

Дана 06.10.2022. године са почетком у 11.00 часова у просторијама ПУ Чачак одржан је састанак на коме су присуствовали начелник ПУ Чачак Даријевић Драшко, а испред ПСС-а члан УО Гудурић Иван, председник СЈ Ужице Рајевац Љубомир и председник СГ Чачак Чукљевић Душко.

Тема састанка је била проблеми у ПУ Чачак.

1. Одржавање хигијене у СПИ – начелник је рекао да ће покушати да реше тај проблем у скорије време, јер имају проблем са малим бројем радника на одржавању хигијене.

2. Рад на увиђајима где ради по један човек – начелник је рекао да ће проблем бити размотрен и решен.

3. Награђивање радника који раде на подношењу захтева за прек. поступак, са акцентом на велики број поднетих захтева – начелник је уважио изнету примедбу и да ће пробелм бити решен о чему ће обавестити представнике ПСС.

4. Спискови награђених на огласним таблама који се нередовно објављују – начелник је изјавио да ће тај проблем бити одмах решен.

5. Тражено је да се одмах врати одржавање месечних радних састанака у СПИ – начелник је уважио изнету примедбу и изјавио да ће одмах наложити да се састанци редовно одржавају.

6. Униформа и опрема, конкретно зимске јакне за пол. службенике који их нису задужили – начелник је изјавио да је требовано и да ће поновити требовање.

7. Прављење списка приватних возила који су у власништву пол. службеника – начелник је изјавио да ће проверити разлог прављења списка и обавестити представнике ПСС.

8. Прерасподела радног времена и прековремени сати – начелник је изјавио да ће наложити да се неправилности отклоне и наредити начелницима и командирима станица да поштују ПКУ и Закон о раду.

9. Уписивање у рапортну књигу без знања пол. службеника – начелник је уважио примедбу и рекао да ће проблем одмах бити решен.

На крају састанка констатовано је на обострано задовољство да је састанак био конструктиван уз предлог начелника да је потребно што чешће одржавати исте. Такође начелник је приликом састанка показао велико поштовање према ПСС и ономе што је до сада урадио.

Script Selection

Слични текстови