11 GODINA POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE

Ovaj rođendan proslavljamo radno, u nastavku borbe za ostvarivanje prava radnika našeg ministarstva kao i za veću bezbednost svih građana Srbije. Borbu koju su nam u prethodnom periodu obeležili protesti, medijski istupi, saopštenja ali i oni manje vidljivi ali isto tako važni segmenti sindikalne akcije.

POLISA OSIGURANJA ZA RADNIKE MUP-A JE SLUŽBENA TAJNA!

Naše osiguranje je tajna za nas same. Tako da mi (radnici MUP-a) koji smo osigurani, ne znamo ni gde, ni kako, ni od čega i na koliko smo osigurani. Odgovaraju nam da je to tajna „jer bi otkrivanjem mogle nastupiti teške pravne ili druge posledice po interese zaštićene zakonom“.

VIŠE CE NEĆE PLAĆATI NOĆNI, SMENSKI, PREKOVREMENI I RAD 3A DRŽAVNE I BEPCKE PRAZNIKE, KAO I PUTNI TROŠKOVI!?!

Kako Policijski sindikat Srbije nezvanično saznaje Ministarstvo unutrašnjih poslova je krajem septembra 2016. godine razrađivalo načine ukidanja isplata za noćni, smenski i prekovremeni rad kao i rad za vreme državnih i verskih praznika kao i putne troškove.

PODRŠKA STUDENTIMA

Policijski sindikat Srbije pruža punu podršku studentskom i protestu građana zakazanom za sutra (sreda) 31.05.2017. godine u 18 časova u Beogradu na Trgu Republike.

FENOMENALNO! (poslednji sastanak Komisije za solidarne pomoći)

Solidarna pomoć za 2016. godinu je završena. Dobro nije, ali biće. Valjda. Jednog dana, ove ili sledeće godine. Komisija za solidarne pomoći je završila obradu svih pristiglih predmeta, ljudski resursi ministarstva dostavili su rešenja našim finansijama gde se isplata očekuje

SKANDAL U MUP-U UKRADEN MINISTROV FAKSIMIL !!!

Na adresu Policijskog sindikata Srbije stigla je Vrlo hitna depeša na koju je neko mlatnuo ministrov faksimil. Po sadržaju depeše sumnjamo na Zmaja od Šipova. Zašto?

MUP KAO ŠOJIĆ: „OĆU ĐOLE DA DAM PARE, ALI HEMAM!"

Solidarna pomoć za period 25.12.2016. - 03.01.2017. godine još uvek nije završena...

HRISTOS VOSKRESE !

SREĆAN PRAZNIK NAD PRAZNICIMA I SLAVLJE NAD SLAVLJIMA UZ NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI POZDRAV - HRISTOS VOSKRESE !

FATAMORGANA MUP-A ZVANA SOLIDARNA POMOĆ

  Mislimo da su do sada ama baš svi shvatili kako rukovodstvo MUP-a funkcioniše: posle svakog opravdanog, utemeljenog protesta (ili druge aktivnosti) Policijskog sindikata Srbije - MUP isplaćuje jubilarne, zaostale putne troškove, uglavnom obećava solidarnu pomoć...

PREDSEDNIK POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE VELJKO MIJAILOVIĆ I PREDSEDNIK VOJNOG SINDIKATA SRBIJE NOVICA ANTIĆ, DANAS U MOSKVI SA ZVANIČNICIMA RUSKE FEDERACIJE.

Najnoviji Video

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: