SUMNJIVI SPISKOVI

Dana 25.04.2018.godina, održan je sastanak Komisije za proveru ispunjenosti uslova za dodelu solidarne pomoći.

Na današnjem sastanku Policijski sindnkat Srbije je dao primedbu na priložene spiskove uz zapisnik i nije potpisao zapisnike sa sastanka održanih 21.02., 15.03. i 05.04.2018.godine, jer se na priloženim spiskovima nalaze zaposleni kojima je odobrena isplata solidarne pomoći za 2017.godinu, a da njihovi zahtevi nisu razmatrani i nije odobrena isplata solndarne pomoći na sastancnma Komisije na kojima je prisustvovao predstavnik Policijskog sindikata Srbije.

Policijski sindikat Srbije zatražio je od načelnice Odeljenja za zarade i benificije da se sindikatu dostave kompletni spiskovi zaposlenih kojima je odobrena solidarna pomoć za duže ili teže bolesti, rehabilitaciju, nabavku ortopedskih pomagala i kupovinu lekova po podnetim zahtevima za 2017.godinu, nakon čega će Policijski sindikat Srbije izdati zvanično saopštenje.

Od strane predsednika Komisije, predstavnika Sektora za materijalno-finansijske posloves, Vladimira Velkovskog, dostavljen je predlog Ministarstva da solidarna pomoć za slučaj smrti člana uže porodice, za 2018.godinu umesto dosadašnjih 50.000.oo iznosi 30.000,oo dinara, koji je nakon glasanja 3:2 usvojen. Policijski sindikat Srbije glasao je protiv predloga.

31378665 782298628631062 8826254898195595264 v