VIŠE CE NEĆE PLAĆATI NOĆNI, SMENSKI, PREKOVREMENI I RAD 3A DRŽAVNE I BEPCKE PRAZNIKE, KAO I PUTNI TROŠKOVI!?!

Kako Policijski sindikat Srbije nezvanično saznaje Ministarstvo unutrašnjih poslova je krajem septembra 2016. godine razrađivalo načine ukidanja isplata za noćni, smenski i prekovremeni rad kao i rad za vreme državnih i verskih praznika kao i putne troškove.

PODRŠKA STUDENTIMA

Policijski sindikat Srbije pruža punu podršku studentskom i protestu građana zakazanom za sutra (sreda) 31.05.2017. godine u 18 časova u Beogradu na Trgu Republike.

FENOMENALNO! (poslednji sastanak Komisije za solidarne pomoći)

Solidarna pomoć za 2016. godinu je završena. Dobro nije, ali biće. Valjda. Jednog dana, ove ili sledeće godine. Komisija za solidarne pomoći je završila obradu svih pristiglih predmeta, ljudski resursi ministarstva dostavili su rešenja našim finansijama gde se isplata očekuje

SKANDAL U MUP-U UKRADEN MINISTROV FAKSIMIL !!!

Na adresu Policijskog sindikata Srbije stigla je Vrlo hitna depeša na koju je neko mlatnuo ministrov faksimil. Po sadržaju depeše sumnjamo na Zmaja od Šipova. Zašto?

MUP KAO ŠOJIĆ: „OĆU ĐOLE DA DAM PARE, ALI HEMAM!"

Solidarna pomoć za period 25.12.2016. - 03.01.2017. godine još uvek nije završena...

HRISTOS VOSKRESE !

SREĆAN PRAZNIK NAD PRAZNICIMA I SLAVLJE NAD SLAVLJIMA UZ NAJRADOSNIJI HRIŠĆANSKI POZDRAV - HRISTOS VOSKRESE !

FATAMORGANA MUP-A ZVANA SOLIDARNA POMOĆ

  Mislimo da su do sada ama baš svi shvatili kako rukovodstvo MUP-a funkcioniše: posle svakog opravdanog, utemeljenog protesta (ili druge aktivnosti) Policijskog sindikata Srbije - MUP isplaćuje jubilarne, zaostale putne troškove, uglavnom obećava solidarnu pomoć...

PREDSEDNIK POLICIJSKOG SINDIKATA SRBIJE VELJKO MIJAILOVIĆ I PREDSEDNIK VOJNOG SINDIKATA SRBIJE NOVICA ANTIĆ, DANAS U MOSKVI SA ZVANIČNICIMA RUSKE FEDERACIJE.

HOKUS - POKUS - MUP!!!

Solidarna pomoć za rođenje deteta i smrt užeg člana porodice isplaćivaće se po Aneksu PKU-a, a u stvari se neće isplaćivati (!), bar tako kaže raspis ministra dr Stefanovića 01 broj 3451/2017 od 29.03.2017. godine.

POLICIJSKI SINDIKAT SRBIJE - Ministru dr Nebojši Stefanoviću

Gospodine ministre, svi smo svedoci da Vam je lakše da nas proglasite političarima nego da odgovorite šta je sa zahtevima PSS-a. Kako ste pre samo nekoliko dana ekipi na televiziji gde ste bili gost, da želite da razgovarate o problemima MUP-a sa nama ali da mi, PSS, ne želimo da razgovaramo, to jednostavno ne odgovara istini.

Najnoviji Video

Android aplikacija

banner1

SPECIJALNA PONUDA ZA ČLANOVE PSS-A

bnkban

Sindikalna ponuda

tabela

Pogledajte još
: